marți, 19 iulie 2011

despre anormali, mutanti, gene, frumos si ciudati:)))

     Noi despre noi...
....Noi nu suntem ciudati doar pentru ceilalti  si greu de digerat pentru cei cu priviri ascutite si cu minte obtuza, uneori suntem suspiciosi chiar intre noi. Inca nu avem suficienta incredere in noi. Suntem oricum o 'specie' destul de recenta. O specie de care Mama Pamant avea nevoie, de aceea ne-a si zamislit - impreuna cu Tatal Ceresc!:), o specie care nu calca cu indiferenta si 'nu striveste corola de minuni a lumii'. Oamenii de genul asta imi par intr-adevar niste 'mutanti'.... si ma refer la acea fericita 'mutatie genetica' ce va face ca specia lui homo sapiens sa devina in plus 'homo religiosus', un 'hominid' a carui inteligenta nu se intoarce in chip luciferic impotiva lui insusi si a fratelui sau, un om ce isi da seama ca sensul vietii pe Pamant nu este distrugerea oarba a planetei mama si autoextinctia....indiferent in numele carei aberation-ism s-ar face.
     Cei din grupul de abia sosit imi par exact din aceasta 'specie'. merita sa fie considerati 'ciudati', oricum aici e un loc excelent de a experia 'ciudatenia', 'a-normalitatea' ( a se citi iesirea din normalitatea-patologica), libertatea!,  reala cunoastere a cine esti! aici e un spatiu prielnic unde poti exersa toate acestea, o sala de antrenament in aer liber:)))
    Si ce e mai frumos si savuros e ca acesti oameni nici nu stiu neaparat ca apartin 'speciei' in cauza:). Si e mai bine asa! Alfel ar incepe sa apara dusmanul de temut- orgoliu!!! Asa, ei fac si prefac in ei si in jurul lor lumea, o schimba in frumos, fara sa-si 'aroge' ceva si astfel sa devina aroganti. Harul lucreaza in prezenta copiilor si naivitatea uneori ne apropie de starea fireasca a copiilor.
     Ma simt un norocos ca pot lucra cu astfel de oameni indiferent de obstacolele ce apar in jur. Nu-mi mai pasa de parerea celorlalti, de judecatile lor strambe, nu ma mai las atat de usor infricosat de reactiile punitive al unei societati radical nevrozate.
Si mai stiu ceva; anume ca bulgarele a inceput sa se invarta, ca prinde masa cu fiecare individ care se trezeste...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu